Hier onder zie je enkele voorbeelden van websites en huisstijlen die door ons zijn gemaakt. Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Het hebben van een goede website is in deze tijd niet meer weg te denken. Het overgrote deel van de consumenten en bedrijven start zijn of haar zoektocht online. Wanneer je je Online Marketing goed inzet is je website goed vindbaar en bereikbaar. Maar niet alleen dit is belangrijk. De website zelf moet er uiteindelijk voor zorgen dat jouw bezoekers converteren: ze vinden op de website precies waar ze naar opzoek zijn en kunnen op de conversiepagina makkelijk converteren.

Waarom een website via Hummingbird Online Marketing?

Samen met mijn partner in webdesign maak ik voor jou een website die er goed uitziet (volgens de nieuwste standaarden) en geoptimaliseerd is voor Online Marketing. Vaak zie je dat wanneer je een website laat maken door een iemand die zich uitsluitend hiermee bezig houdt, dat er vrijwel alleen wordt gekeken naar het design, maar bijvoorbeeld niet naar een goed converterende website.

Er is een hele sterke samenhang tussen Online Marketing en de website: Online Marketing leidt een potentiele klant naar je website toe en die website moet ervoor zorgen dat de potentiele klant converteert. Het voordeel van een website via Hummingbird is dus dat deze meteen op de Online Marketing behoefte wordt afgestemd. Dit voorkomt veel technische aanpassingen en aanpassingen aan landingspagina’s en dus voorkomt het torenhoge kosten. Helaas zie ik dit laatste in mijn omgeving toch nog heel vaak gebeuren.

Jouw voordelen bij Hummingbird Online Marketing:

  • Er is veel kennis in huis over de nieuwste standaarden.
  • Er wordt tijdens de bouw van de website al rekening gehouden met online marketing / conversie.
  • De communicatie is laagdrempelig.
  • Je website staat al binnen een paar weken online (meestal binnen een maand).
  • We kunnen ook een logo en huisstijl voor je ontwikkelen die aansluit bij jouw website.
  • We kunnen de website desgewenst onderhouden en updaten.
  • Je kijgt toegang tot je eigen CMS waarin je de inhoud van je website kunt beheren.
  • We kunnen je een workshop geven over het bijhouden van je website.
  • We maken gebruik van Wordpress. Met dit CMS is online marketing goed toe te passen. En het is goed overdraagbaar mocht deze wens ooit naar voren komen (als het aan ons ligt niet ;)).

Kosten all-in

Responsive website incl. CMS

Vanaf: €950,-

Huisstijl

Vanaf: €399,-
(Logo + visitekaartje)

Pakket op maat

Bespreek met mij je wensen en ik stel een pakket op maat samen. Wil je bijvoorbeeld ook een email handtekening laten opmaken of een SEA campagne op laten zetten om de website de eerste boost te geven? Het is allemaal mogelijk!

Vragen over deze dienst?

Heb je een vraag? Ik help je graag. Bel me op 06 24 454 254 of e-mail naar info@hummingbird-online-marketing.nl.


Ook een professionele website tegen een voordelig tarief?

Wil jij ook een goed converterende en makkelijk te onderhouden website? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op

Het webdesign stappenplan.

1. Inventarisatie van de behoefte

Ik kom bij je langs en jij vertelt mij wat je precies wilt of wat jouw ideeën zijn. Of je nu wel of geen Online Marketing wilt inzetten, ik kan goed met je meedenken vanuit mijn Online marketing achtergrond.

2. Offerte

Ik stel een offerte op waarin de volgende zaken worden vermeld: de afspraken voor het webdesign, andere diensten waarvan je gebruik wilt maken (bijv. logo en huisstijl ontwerp) met bijbehorende tarieven, de ruwe planning tot aan de afronding en de wijze van declaratie.
Uiteraard is de offerte volledig vrijblijvend

3. Planning

Wanneer je akkoord hebt gegeven op de offerte gaan we starten. Ik werk de ruwe planning uit tot een uitgebreide planning en hierin geef ik aan wie welke taak op zich neemt en hoe lang we per stap nodig hebben om live te kunnen met de website. Deze planning bespreken we, we kijken samen of het haalbaar is.

4. Bouw en presentatie eerste concept

Ondertussen starten we met het maken van een concept ontwerp voor jouw website. Zodra het design klaar is, nemen we contact met je op.

Ik presenteer het ontwerp aan je. Jij hebt dan uiteraard de ruimte om aan te geven wat je ervan vindt en of je bepaalde elementen graag anders ziet. We passen dit dan voor je aan en plaatsen de website op de digitale omgeving waar je deze kunt bekijken.

5. Oplevering

Het is tijd voor de oplevering van jouw website! We plaatsen de website op het door jou gewenste domein en zetten hem open voor de zoekmachines. We hebben overigens ook ervaring met het migreren van websites en kunnen je helpen bij het aanvragen van een domein en de keuze voor een hostingpartij.