Hoe gebruik je AI zoals ChatGPT en Bard voor online marketing en content creatie

EEN LEUK FEITJE:
deze pagina is gemaakt met behulp van AI. We hebben de tekst natuurlijk wel gecontroleerd en op diverse plekken aangepast, maar zelfs de afbeelding is gegenereerd door Dall-e-2, een AI image creator. Wil je ook de kracht van AI benutten, lees dan verder!

Wij zijn de eerste online marketing agency die AI als dienst aanbied ten behoeve online marketing en content creatie. We hebben dus ervaring met het inzetten van deze dienst op een wijze die aansluit bij de behoefte van de eindgebruiker.

Zet ChatGPT en Bard in voor online marketing doeleinden

AI biedt bedrijven, door de recente snelle ontwikkelingen, de mogelijkheid om interactieve en gerichte communicatie te creëren met hun doelgroep door middel van online marketing. Dit kan bijvoorbeeld door het inzetten van Bard of ChatGPT voor content creatie, maar wij hebben vooral goede ervaringen met het gebruiken van AI als inspiratie. Met behulp van deze inspiratie kunnen bedrijven efficiënt communiceren en behoeften van hun doelgroep en hen beter leiden naar een aankoopbeslissing.

Content creatie met Bard of ChatGPT

AI kan ook worden ingezet voor het genereren van hoogwaardige content, zoals blogs, productbeschrijvingen en social media-berichten. Door gebruik te maken van de kunstmatige intelligentie en de taalvaardigheden van Bard of ChatGPT, kunnen bedrijven op snelle en efficiënte wijze relevante en aantrekkelijke content creëren die aansluit bij de behoeften en interesses van hun doelgroep.

AI training voor online marketing

Om het maximale uit AI te halen voor online marketing en content creatie, is het belangrijk om te investeren in een training. Tijdens onze ‘AI voor online marketing training’ leer je hoe je chatbots als ChatGPT en Bard kunt inzetten voor online marketing en content creatie en hoe je ChatGPT kunt integreren in je online marketingstrategie.

Neem contact op voor onze AI training

Ben je geïnteresseerd in hoe chatbots zoals Bard of ChatGPT je kan helpen bij online marketing en content creatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag verder.


Vragen over AI in online marketing?

Heb je een vraag? Ik help je graag. Bel me op 06 24 454 254 of e-mail naar info@hummingbird-online-marketing.nl.


Zelf AI in online marketing specialist worden?

Verbreed je online marketing kennis door deel te nemen aan onze AI in de online marketing training. Leer hoe je chatbots als Bard en ChatGPT kunt inzetten voor conversational marketing en content creatie en bereik meer klanten. Schrijf je nu in voor de training en maak het verschil in je online marketingstrategie.

Meer over de AI training

Uitbesteden aan een specialist?

Wil jij ook converterende klanten aantrekken met behulp van Bard of Chat GPT? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op

SEO artikelen uit mijn blog


“Ik ben Cheryl, Online marketing Specialist met ruim 10 jaar ervaring. Mijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor jou de beste online strategie kan opstellen en kanalen zo optimaal mogelijk kan laten samenwerken. Hierdoor schiet je niet meer met losse flodders en behaal je een positieve ROI”. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn over Hummingbird pagina.